top of page

Tisztelt Érdeklődő!

Örömmel köszöntjük honlapunkon. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek cégünket:

A Hexasteel Kft. építőipari kivitelezéssel foglalkozó, magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás.


Cégünk elsősorban ipari, kereskedelmi, logisztikai csarnokok kivitelezésével foglalkozik az alábbi szakterületeken:

  • lemezburkolatú falak és tetőszerkezetek kivitelezése

  • lágyfedésű tetők kivitelezése

  • acélszerkezetek gyártása, szerelése​

A fentieken kívül ipari létesítmények nehéz acélszerkezeteinek gyártása-szerelése, illetve technológiai berendezések telepítése fő profilunk.

A Hexasteel Kft. 2003-ban alakult. Fennállásunk első éveiben a szerelő tevékenység volt a meghatározó (nehéz acélszerkezetek szerelése, technológiai berendezések telepítése). Vegyipari üzemek, erőművek, vakolatgyárak, gipszkartongyárak, valamint öntödék kivitelezésében vettünk részt. Megbízóink magyar és külföldi beruházók voltak. 


A fenti munkák során felhalmozott szakmai tapasztalatok birtokában, tevékenységi körünket bővítettük. A hangsúly a szerelésről egy komplettebb mérnöki szolgáltatás irányába tevődött át, amely a tervezést, anyagbiztosítást és a kivitelezést is magánban foglalja.


A piaci tendenciákat követve a tevékenységi körünket az ipari létesítmények kivitelezése mellett kereskedelmi, logisztikai, mezőgazdasági csarnoképületek kivitelezésével bővítettük. Partnereink ezen a területen nagy magyar generál kivitelező cégek. A Hexasteel által kivitelezett csarnokok 1.000m2-től 40.000m2-ig terjednek. Magyarország mellett a környező országokban is referenciákkal rendelkezünk.


Termelés irányító, Műszaki előkészítő és Tervező csapatunk jól képzett mérnökökből és technológusokból áll, akik több évtizedes kivitelezési tapasztalattal rendelkeznek. Fizikai állományunk lakatos, hegesztő, ipari alpinista és vízszigetelő szakmunkásokat tartalmaz. A saját fizikai létszám mellett 80 fős állandó alvállalkozói körrel dolgozunk együtt.


Célunk a szakági kivitelezésben meghatározó céggé válni az országban. Munkáinkat ennek szellemében végezzük. Legfőbb értékeink a pontosság, vevőközpontúság és rugalmasság. Vevőink elégedettségét a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk és partnereinkkel kiépített hosszú távú kapcsolataink jelzik.


További információval készségesen állunk személyesen is rendelkezésére. Reméljük, hogy a jövőben Önt is partnereink között köszönthetjük.

Péter Tamás

Ügyvezető Igazgató

Bemutatkozunk: About
bottom of page